OVER SKY HIGH RECRUITMENT
Wij zijn specialist in het recruiten van professionals in software development. Net zoals onze kandidaten zijn we continu bezig met de vraag hoe we met behulp van technologie ons werk nog beter kunnen doen voor onze klant. Door gebruik te maken van state-of-the-art technologie en moderne manier van werken kunnen wij snel en tegen lagere kosten de beste developers vinden. Wereldwijd.

AUTOMATED WITH A PERSONAL TOUCH
Wij gebruiken automated recruitment sourcers om de beste professionals in software development te sourcen. Na het leggen van het eerste contact, geven van informatie over de job en als de professional interesse heeft getoond, nemen onze ervaren consultants het contact over om deze persoonlijk te begeleiden tijdens het selectieproces.

ONE STOP SHOP
Heb je behoefte aan perm of temp? Zoek je remote developers? Junior, medior of senior. Heb je andere specifieke wensen? Wij zijn jouw one stop shop voor jouw behoefte aan professionals in software development. Wereldwijd.

PROFESSIONALS
Wij zijn gespecialiseerd in het werven van professionals in het software development domein, zoals Java, C++, Kotlin, Scala, Ruby, Python en JavaScript developers. Wereldwijd.

TECH SAVVY
We are up-to-date about the latest developments in technology. Agile, Scrum, coding, SOLID, testing, Crypto, Web3, Multiverse, DAO or NFTs. Technology has our utmost interest. Did you know that the profile pictures (PFP) of our Automated Recruitment Sourcers are actually NFTs?

Tijdelijk geen vacatures